lalakon hujan

-22.00 abis mamam2 lucu di sushi den-
[w] puts, maneh balik bareng jeung urg weh.. urg mawa motor da..

-unisba-
[w] puts, tp wayahna nya, mun hujan maneh ngangkot. urg euweuh jas hujan soalna.
[p] sip, santay.. angkot antapani nepi stgh 11 kurang da..

-prapatan bip-
[w] oh, memang bieu hujan nya di dieu?
[p] enya sigana.. ayeuna mah murupuy..
[w] asal tong ngagedean pas di antapani weh.. aing lieur balikna ngke..

-ahmad yani-
[p] asa ngagedean hujan teh, nya?!
[w] enya.. ah, tapi kagok lah geus nepi ka dieu..
[p] enya.. hajar weh, keudeung deui nepi…

-btm-
[w] wah, serius euy hujan teh.. hahaha..
[p] haha.. enya.. maneh rek belok kanan? urg nunggu angkot weh, da aya keneh..
[w] haha.. tapi ripuh mun nurunkeun maneh ayeuna.. urg balikna sarua baseuh, hahaha…

-lucky square-
[w] ah, tapi awet ieu mah sigana hujanna.. teu deres, tapi tuluy…
[p] kumaha atuh?
[w] enya.. haha.. kumaha atuh?

tapi hayoh we tuluy diskusi. hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s